St. Peterson Gimnázium


 
HomeCalendarGalleryGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff tagok
Latest topics
» Alison Lockhert
Kedd Okt. 30, 2012 6:05 am by Alison Lockheart

» Zoe Hamingway otthona
Szer. Okt. 10, 2012 6:14 am by Tristan Blackdiamond

» Csoport játék
Szer. Okt. 10, 2012 5:42 am by Grace Winches

» Szólánc
Vas. Okt. 07, 2012 12:53 am by Grace Winches

» Iris Blue otthona
Szomb. Szept. 01, 2012 11:29 pm by Lilly Cassel

» °°Itt kérj!°°
Szomb. Szept. 01, 2012 9:50 am by Iris Blue

» Lilly Cassel otthona
Pént. Aug. 31, 2012 7:56 am by Iris Blue

» Vízesés
Kedd Aug. 28, 2012 7:57 pm by Tristan Blackdiamond

» Keresem a...
Kedd Aug. 28, 2012 9:11 am by Zoe Hamingway

Kiemelt testvéroldalak


Share | 
 

 Iskola orvos

Go down 
SzerzőÜzenet
Tyler A. Davis
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 51
Points : 145
Join date : 2012. Jul. 15.
Age : 25
Tartózkodási hely : Los Angeles

TémanyitásTárgy: Iskola orvos   Vas. Júl. 15, 2012 10:02 pm

Nos, hát a név magáról árulkodik. Hogyha bármi bajod van, akkor ide kell jönnöd, biztos találnak rá megoldást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://stpetersongimnazium.hungarianforum.com
Tyler A. Davis
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 51
Points : 145
Join date : 2012. Jul. 15.
Age : 25
Tartózkodási hely : Los Angeles

TémanyitásTárgy: Re: Iskola orvos   Kedd Júl. 17, 2012 5:14 am

Mia

A tesi mindig jó móka, nem? Főleg akkor, amikor egy stréber gyerek a pofámhoz vág egy kosárlabdát, és totálisan vérzik tőle az orrom. Most is a földön fekszek, a kölkök körbeállnak, mintha még nem láttak volna véres orrú, fehér embert. A tanár meg egy kis fáziskéséssel, de megérkezik. Biztos megint azzal a nővel beszélt, akit, hogyha meg lát, már a diákjai nem is számítanak. Nagy nehezen, de segít felállni, majd az ajtó felé tuszkol, hogy menjek el az iskolaorvoshoz. És kihasználom az alkalmat, hogy nem kell bent poshadnom a sok kis lúzer gyerekkel. Legelsőnek felcaflatok a szobámba, hogy átvegyek egy pólót, de pedig ebben a totálisan rám tapadó izompóló szerűségben keljen jobbra- balra mászkálnom. Egy kendőt nyomok az orromhoz, gyorsan megmosom a kezemet, és kilépek a szobából. Lassan, de biztosan haladok, hogy még csak véletlen se érjek vissza az órára. Mondjuk, nagyobb szerencsém lenne, hogyha nem az orrom tört volna el, hanem a kezem. Mert így nem tudom, hogy hogy fog menni a csajozás. Mondjuk, nekik mindegy, hogy hogyan néz ki az ember, csak híres legyen, és a menők közül legyen. Mert, hogyha kiderül, hogy valamelyik menő srác ágyba vitte, akkor már az egész suli körberajongja, hogy milyen volt, meg stb… Már egyszer volt ilyen, csak az a csaj el is ment a suliból, mert a szülei tudomást szereztek róla. Én is kaptam a fejmosást, hogy miért terrorizálom a lányokat. Én, terrorizálom? Ugyan már emberek, hát hol van a józan eszetek? Ez csak egy kis etye- petye volt, és, hogyha a lány nem ellenkezik, akkor az nem testi bántalmazás. És, most őszintén, ki ellenkezne, hogyha én lennék a másik fél? Na jó, talán egy- kettő, akiket már megcsaltam, de ilyen az élet. Mást is csaltak már meg, nem de bár? Mondjuk nem minden egyes alkalommal, és, akinek nem is mondom, hogy vége, az csak azért történik meg, mert jó volt vele az az éjszaka, vagy csak szimplán kiesett a fejemből, hogy rajong utánam az illető, és újabb menetért sóvárog. Ilyen is van egy pár. Mondjuk, azoknak már a nevét se tudom, mert kő részeg voltam, amikor ágyba vittem őket. Közben már az iskolaorvos ajtaja előtt szobrozok már vagy egy perce. Bekopogok, de nem érkezik válasz, ezért benyitok. Nem találok ott egy árva lelkez se, úgyhogy bemegyek, és ledobom magam az egyik ágyra, az orromhoz nyomva a, szinte már véresre ázott kendőt.

_________________
[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://stpetersongimnazium.hungarianforum.com
Mia Menderson

avatar

Hozzászólások száma : 11
Points : 17
Join date : 2012. Jul. 16.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Iskola orvos   Kedd Júl. 17, 2012 5:32 am

.:Tyler:.

Rohadtul utálok mindent, aminek köze van a röplabdához vagy úgy általában bármiféle labdához. Nem mintha béna lennék, egyszerűen csak nem szeretem, mert teljesen értelmetlennek tartom, hogy valaki egy labda után ugráljon vagy fusson. Balszerencsémre a tesitanárunknak mániája a röplabda és hiába mondtam neki, hogy engem márpedig egyáltalán nem izgat, ő csak hajtogatta, hogy megbuktat, ha még egy óráját ellógom. Ezért kényszeredetten ugyan, de beálltam a sok bárgyú liba közé, akik csak arról bírtak beszélni, hogy milyen volt a tegnapi buli, mennyi pénzt költöttek és melyik bájgúnár döngette meg őket. Valószínűleg feltűnt nekik a nemtetszésem, ugyanis az egyik igazán zseni csajszi sikeresen úgy ütött a labdába, hogy a nagy fehér gömb helyett a szememet találta el. Nem volt egy kellemes élmény. Szinte éreztem, ahogy kifolyik a helyéről és körülötte vérrel telik meg minden, azaz alaposan belilul, de szerintem dagadni is kezdett.
A fájdalom ellenére azért próbáltam hősiesen a dolog pozitív oldalára gondolni : megszabadultam egy gyűlölt óráról igazán szörnyű társaságban.
A tanár egyenesen a suli dokijához irányított.
Mondtam neki, hogy nem teljesen tiszta hol is van a rendelő, de rövid útbaigazítás után megtaláltam az ajtót. Reméltem, hogy gyorsan kész leszek és a fájdalom is elmúlik. Nem volt kedvem tükörbe nézni, mert élénk fantáziám miatt sejtettem hogy is nézhet ki az arcom.
Mielőtt bekopogtam vettem egy mély levegőt. Nem jött válasz, ezért pár másodperc után úgy döntöttem benyitok.
Rossz ötlet volt...erre rájöttem amint megláttam azt a szőke srácot, akinek a nevével nem voltam teljesen tisztában tekintve, hogy csak néhány hónapja tartózkodtam itt és nem is nagyon tartoztunk egy "kaszthoz". de tudtam, hogy feltehetően ugyan olyan, mint az Upper East Side-on élő gazdag ficsúrok szinte mindegyike. Körbenéztem, aztán úgy döntöttem leülök, ugyanis én is megsérültem.
-Nem tudod mikor jön vissza az ápoló?

_________________
[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tyler A. Davis
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 51
Points : 145
Join date : 2012. Jul. 15.
Age : 25
Tartózkodási hely : Los Angeles

TémanyitásTárgy: Re: Iskola orvos   Kedd Júl. 17, 2012 8:15 pm

Mia

Na, ezért az orrtörésért az a stréber gyerek biztos kapni fog. Csak azt nem értem, hogyha a tanárnak az egyik gyereke a földre kerül, akkor miért a másik tanárral foglalkozik, mért nem a sérült gyerekkel. Elég volt rá gondolni, és a nagy darab néger pacák rögtön megjelenik mellettem, és felránt a földről, mintha csak egy rongy lennék. Az iskolaorvoshoz tessékel, hogy ők gond nélkül tudják folytatni az órát. Legelsőnek a szobám felé lépdelek, ahol magamra rángatok egy pólót, egy farmert, és egy használt rongyot az orromhoz nyomok. Ezt követően már az orvos felé téblábolok, közben a gondolataimba merülök. Rögtön eszembe jut az, amikor annak a nem normális csajnak a még hülyébb apja leteremtett, mert rámozdultam a lányára. Hát, istenem, megtörténik mindenkivel, nem? Kivéve azzal, aki apuci pici kislánya... Aztán meg őket a legkönnyebb megrontani. Mivel nem tudja, hogy mi vár rá, ezért befogadó személyiségnek tűnnek, vagy csak szimplán kíváncsiak. És az után kell beküldeni a macit a málnásba. Hangtalanul végigmegyek a folyosókon, hogy ne verjem fel az órák csöndjét. A folyosó végéhez érve bekopogok az ajtón, de, mivel nem nyitja ki senki, ezért beosonok rajta. Körbenézek, és ledobom magam az ágyra, és nézem a plafont. Már percre be is aludhattam, mert nem emlékszek, hogy a tanár küldött volna utánam valakit, hogy megnézze, tényleg itt vagyok. De, amikor meglátom a lánynak a szeme szélénél lévő nagy foltot, már mindent értek. Biztos kínozta őket is a tanár, hogy csinálják ezt, csinálják azt, aztán a végén a fejéhez b*szták a labdát.
-Nem tudom, én is csak most értem ide. -mondom, miközben lelógatom a lábamat az ágyról, és végigmérem a lányt. Hát, hogyha az a szép lila folt nem éktelenkedne az arcán... akkor már, szerintem ruha se nagyon lenne rajta.
-Csak nem tesid volt? -kérdezem halkan felnevetve. Nos, erre a válasz biztos igen lesz, mert mi más csinálhatta volna a szeme alá azt a lila, már egy kicsit megduzzadt sebet a szemén?

_________________
[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://stpetersongimnazium.hungarianforum.com
Mia Menderson

avatar

Hozzászólások száma : 11
Points : 17
Join date : 2012. Jul. 16.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Iskola orvos   Szer. Júl. 18, 2012 12:29 am

.:Tyler:.

Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy épp nevessek amiatt, mert nem vagyok egyedül az orvosnál. Jó oldal : van társaság, rossz oldal : ő a társaság. Persze rossz, ha valaki a hallottak alapján ítél meg valamit, de őszintén nem hittem abban, hogy jó fej lehet, nem lenéző, nem bunkó. Talán nem hiszek eléggé az emberekben, de ezt el kell nézni nekem, mert nincs rá túl sok okom.
Ennek ellenére úgy döntöttem nem leszek a kelleténél szarkasztikusabb, ugyanis neki valószínűleg eléggé fáj az orra, nekem meg elég erőteljesen a szemem. Senkink nem hiányzik a felesleges taplóskodás.
-Akkor úgy tűnik várnunk kell...-állapítottam meg teljesen feleslegesen ezt a nyilvánvaló tényt. Persze el is mehetünk, de annak az lenne a következménye, hogy nem javulnának olyan hamar a sérüléseink. Márpedig kezdek nagyon minimálisan látni a bal szememmel.
-Mondjuk úgy, hogy vannak olyanok, akik nem tudják megkülönböztetni a labdát a szememtől. -hangomban némi bosszúság csengett. A vak is látta, hogy szánt szándékkal verte be a képem. Szívesen visszaadtam volna, de mivel életemben talán először végig gondoltam a következményeket, inkább nem tettem.
Adrian kinyír, ha még egyszer bajba kerülök. A bátyám, és már így is elege van mindenből, nem akartam neki még több gondot okozni, ha már egyszer együtt léptünk meg a fellegvárból.
-Belőled kinek lett elege? -kérdeztem az arcára utalva. Elég sok embernek lehetett a bögyében, szerintem a kívülállók közül nincs olyan, aki ne ütné meg, de még a stréberekből is kinézem, hogy titkon arról ábrándoznak, hogy kikészítik a "nagy" Tyler Davist.
-Auu...-kaptam hirtelen a szememhez a kezeim. Hirtelen eléggé belehasított a fájdalom. Összeszorítottam a fogaim, hiszen ez minimális fájdalom volt azokhoz képest, amik olykor olykor elfordulnak nálam.

_________________
[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Iskola orvos   

Vissza az elejére Go down
 
Iskola orvos
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
St. Peterson Gimnázium :: St. Peterson Gimnázium :: Földszint-
Ugrás: